|
4
.
העונה הראשונה
תאריך:
20/01/2010
מס' צפיות:
356
|
|
3
.
משחקי אימון
תאריך:
25/12/2009
מס' צפיות:
106
|
|
2
.
רכש לעונה הראשונה
תאריך:
21/12/2009
מס' צפיות:
161
|
|
1
.
Lunds BK - Sverige, Europa och över världen
תאריך:
13/12/2009
מס' צפיות:
81
|
|
4. העונה הראשונה (20/01/2010)

Lunds BK Fjärde Uppdateringen - עדכון רביעי
איי איי איי, לקח זמן אבל העדכון הרביעי הגיע. אז איפה היינו...בואו נראה..היה רכש....היו כמה משחקים....................אה! משחקי האימון האחרונים! אז בואו נתחיל.
סיימנו רגע אחרי משחק האימון מול האלופה בו הפסדנו בתוצאה המכובדת 2-1. שלושת משחקי האימון הבאים היו מול Sleipner, Genk ו – Lindsal.
המשחק הראשון הוא מול Sleipner, אחת מהעולות לליגה השנייה ((Superettan. המשחק נגמר כבר במחצית הראשונה עם 3-0 ו – 4-0 בסיום.
המשחק הבא מול גנק היה קצת יותר צמוד כאשר אליניב ברדה כובש שוויון זמני.

עושים רגע הפסקה בשביל ההפתעה ברכש (זוכרים?). אז כמו שאמרתי, הרכש לא נגמר. הסגל קצר מאוד וניסיתי לשאול שחקנים מרחבי אירופה אבל אף ניסיון לא צלח. עד שגיליתי את אמריקה [הדרומית]. סופסוף הצלחתי לשאול שחקנים ועוד אילו שחקנים (תכף תראו).
שני הראשונים שהגיעו הם ישראלים ממכבי ת"א (שלי למי שלא זוכר).
הראשון הוא השוער גיא הדני, השני עידן פלוש הקשר המרכזי.


עכשיו לברזילאים,
Walter קשר התקפי/חלוץ. יתפקד כקשר התקפי.

Marcelinho קשר התקפי/חלוץ. לומד ויתפקד כקשר שמאלי התקפי.

Marquinhos קשר מרכזי/התקפי/חלוץ. יתפקד כקשר מרכזי לצד האפּלה.

Oscar כן אוסקר שאתם חושבים עליו. כל תפקידי מרכז וימין. יתפקד כקשר ימני.

כולם הגיעו כמובן בהשאלה. שאלתי עוד 3 חלוצים וקשר מרכזי שלא זכו לדקות משחק אבל נשארו במקרה של מכת פציעות.
חוזרים למשחקים, נשאר עוד משחק אימון אחרון.
המשחק הוא מול Lindsal אלופת הליגה שלי בעונה הקודמת. הרכב הכי חזק כולל ארבעת הברזילאים. למרות עקיצה מפתיעה של לינדסאל ארבע דקות מהפתיחה, המשחק נגמר במחיצה כשהיריבה בועטת פעמיים בלבד לשער שלנו. מרסליניו כובש שער בבכורה.

בסוף משחקי האימון אפשר לבחור בקלות את רויהה כשחקן המרשים. השורה הסטטיסטית שלו היא 12 שערים ו – 5 בישולים ב – 12 פתיחות (4 החלפות).
בוא נלך קצת אחורה, בין משחקי האימון התרחשו משחקים בגביע. הראשון הוא מול יריבתי מהליגה IFK Malmo. המשחק היה שישה ימים אחרי משחק האימון מול גוטבורג ונגמר בדרמה אמיתית. 90 דקות נגמרו בתיקו 2. אחרי הארכה המשחק נגמר ב - 4-3 לי. קצת מאכזב בהתחשב ביריבה, אבל לא נורא.
משחק הגביע הבא היה מול קבוצה שנמצאת ליגה אחת מעלינו והתוצאה? 2-0 קליל.

נגמרו הסיבובים המוקדמים של הגביע, סיימנו עם מאזן מעולה במשחקי האימון כולל יכולת נפלאה והקבוצה מחוברת מאוד. אז אמנם השתנו ארבעה שחקני הרכב (כולם בקישור) אך עוזר המאמן טוען שהקבוצה עדיין מחוברת מאוד.
כדי לזרז את העניינים לא יתקיימו פירוטי משחקים לעונה זו, רק רשימת תוצאות, כובשים והסבר.
אז שנתחיל?
כבר במחזור הראשון, הברזילאים מתפוצצים עם 6-0 בסיום. שלושה ברזילאים כובשים ואוסקר אמנם לא כבש אבל בישל שלושה. אבל השמחה מעורבת בעצב בעקבות פציעה של מרסליניו לחודשיים. במשחק הבא, משחק גביע, אוסקר כבש שני שערים והקבוצה יוצאת עם עוד ניצחון קל.אך שוב אבל בקבוצה כאשר איק-קיונג הקוריאני נפצע לחודש רגע אחרי שחזר מפציעה של 7 שבועות. מחזור שלישי וסופסוף רויהה כובש. צמד בהפרש של דקה (40-41). אוסקר ממשיך להרשים ומוסיף עוד שער. מחזור הבא לא היה משחק....הייתה השפלה. השחקנים דורסים את ניברו המסכנה עם 10 שערים. מרקיניוס כובש שלושער נפלא. אוסקר מבשל שלושה. אבל הסיפור האמיתי הוא רויהה שכובש שישה, מבשל שניים וזוכה לציון 10. אבל מפה, מהמקום הכי גבוה הוא ירד וירד וירד. המחזור הרביעי שונה לחלוטין הקבוצה אמנם מנצחת אבל לא מצליחה לשחזר את היכולת מהמשחק הקודם.

אחרי פתיחת העונה המרשימה מגיע עוד משחק גביע עם הגרלה שמעניקה לנו הזדמנות לנקום. ניחשתם נכון, כבר בסיבוב השלישי אנו זוכים לשחק מול האלופה IFK Goteborg שניצחה אותנו במשחק אימון. איך נגמר המשחק? 4-2......לנו. וכמובן השמחה הייתה חייבת להיהרס עם פציעה של אולסן המגן הימני המצוין לתקופה של חודשיים. הקבוצה ממשיכה לטייל בליגה אבל רויהה משחק רע. במחזור הנעילה של הסיבוב הראשון הוא סופסוף כובש ואם כבר כובש אז צמד. בכל התקופה הזו, אוסקר ומרקיניוס משחקים מעולה.

במחזור ה – 13 אנו פוגשים את ניברו בפעם השנייה אך הפעם המשחק מסתיים עם ניצחון קטן למרות ניסיונות בעיטה רבים. אחרי משחקי ליגה רבים חוזר החלק המעניין לעונה זו, הגביע. בסיבוב הרביעי אנו משחקים מול הלסינבורג ומנצחים 4-2. שלושה ימים אחר כך אנחנו מארחים את אורברו במשחק רבע הגמר. המשחק קשה מאוד כאשר רוני פורוקארה מוביל את קבוצתו להתקפות מסוכנות אך ויאנדר בשיא ומציל בווירטואוזיות פעם אחר פעם. המשחק נכנס להארכה אחרי תיקו 1 ורוני מכניע את ויאנדר, המשחק נראה גמור. אלא שמשום מקום, איק-קיונג המחליף מגיע לכדור גבוה לפני המגן, השוער לא יוצא ומהתקפה שלא הייתה התקפה הקוריאני נוגח מעל השוער בדקה ה – 117 את שער השוויון. המשחק הלך לפנדלים שם ויאנדר המשיך ביכולת המעולה ועצר פנדל שעזר לנו לעלות לחצי הגמר. בהמשך העונה הקצת מרדימה אנו זוכים באליפות תוך שאנחנו קובעים מאזן מושלם, 22 משחקים – 22 ניצחונות.

העדכון הבא יהיה חצי גמר (גמר?) וסיכומי עונה. כדאי לעקוב.

|