מראיין : מה המטרות שלכם לקראת העונה?
מאמן :
"למרות שזאת עונת קורונה קשה במיוחד והעונה הראשונה שלי בתור מאמן , המטרה שלנו תהיה להתמודד על עליה לליגת העל. יש לנו מספר שחקנים משמעותיים כמו רז טוויזר, ערן ביטון ואופק אנטמן, ובימים הקרובים נביא עוד שחקנים בתקווה שיצליחו לעזור לנו לעמוד במטרותינו. למרות התקציב המוגבל, המנכ"לית (קרן בן נשר) הבטיחה שנתחזק. אני יכול להבטיח לכל האוהדים היקרים שלנו, שנעשה הכל כדי לחזור לליגת העל המקום אליו אנחנו שייכים."
מראיין: אתה אמיתי?, על פי כל אתרי ההימורים אתם היורדת הבטוחה מהליגה הלאומית,והסיכוי שתעלו לליגת העל הוא 1 ל 500. אני מציע שתורידו ציפיות מאמן: " אני יודע לאן הקבוצה הזאת יכולה להגיע וכמה הליגה הזאת דינמית. הפועל חדרה וסקציה נס ציונה היו במצב דומה לשלנו, אם לא גרוע יותר מבחינה פיננסית, והצליחו לעלות ליגה ככה שגם אנחנו יכולים.
אנחנו לא מסתכלים על סטטיסטיקות ומשחקים עם הלב והנשמה ואני בטוח שבסיום העונה נעמוד במטרות שלנו."
מראיין: מבחינת רכש, ספר לנו איזה עמדות אתה מעוניין לחזק?מאמן: אנחנו נתחזק בכל העמדות ונבנה סגל חזק ועמוק, ונביא גם שלושה זרים (כרגע יש לנו 0).בנוסף כמובן שנתבסס על מושאלים.
מראיין: בהצלחה העונה!
- מושאלים:

- גיל בן שלוש (קשר), דוד דגו (קשר) - בית"ר ירושלים
- שביט מזל ואושר דוידה (חלוצים ושחקני אגף) - הפועל תל אביב
- אייל אינברום (חלוץ) ואיתי רוטמן (מגן שמאלי) - מכבי פתח תקווה
- יוני סיסאיי ואדג'יי הייפורד (שחקני אגף)- מועדון ספורט אשדוד
- אור חסין (בלם) ורועי בן דויד (קשר)- עירוני קריית שמונה
- לידור אבשלום (קשר ימני)- הפועל באר שבע,
- שחר רוזן (מגן שמאלי) - מכבי תל אביב ולירוי גבאי (שחקן אגף,חלוץ)- מכבי חיפה
- שחקנים חופשיים:
- אלדו בניטז (מגן ימני מקסיקני)
- ירין מסיקה (שחקן אגף)
- עמית מורדחיוב (מגן שמאלי)
- מיכאל בן ברוך (שחקן אגף)
תגובות (1)